لینک فیلم : https://www.aparat.com/v/AD9nP

داﻧﺸﻤﻨﺪان آﻣﺮﯾﮑﺎﯾﯽ ﺑﻪ ﺗﺎزﮔﯽ دﺳﺖ ﺑﻪ آزﻣﺎﯾﺸﻬﺎی ﺟﺎﻟﺒﯽ در زمینه تاثیر خواص عسل روی تقویت حافظه زده‌اﻧﺪ . آﻧﻬﺎ در ﯾﮏ ﻧﻮﺑﺖ ﺑﻪ اﻓﺮاد ﻣﺴﻦ از ﻧﻮﺷﺎﺑﻪ‌هایی ﮐﻪ ﺑﺎ ﮔﻠﻮﮐﺰ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺷﺪه ﺑﻮد و در ﻧﻮﺑﺖ دﯾﮕﺮ از ﻧﻮﺷﺎﺑﻪﻫﺎﯾﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﺳﺎﺧﺎرﯾﻦ ﺷﯿﺮﯾﻦ ﺷﺪه ﺑﻮدﻧﺪ. اﺳﺘﻔﺎده ﮐﺮدﻧﺪ.
اﯾﻦ ﻣﺤﻘﻘﺎن ﺑﺮای آزﻣﺎﯾﺸﻬﺎی تقویت ﺣﺎﻓﻈﻪ اﯾﻦ اﻓﺮاد ﯾﮏ ﺳﺮی ﺗﺴﺖﻫﺎی رواﻧﯽ درﺑﺎره ﺣﺎﻓﻈﻪ، ﺑﻪ آﻧﻬﺎ ﻣﺤﻮل ﮐﺮدﻧﺪ و ﺑﻪ وﺳﯿﻠﻪ اﯾﻦ ﺗﺴﺖﻫﺎ ﭘﺎراﻣﺘﺮﻫﺎی ﺣﺎﻓﻈﻪ آﻧﻬﺎ را اﻧﺪازهﮔﯿﺮی ﮐﺮدﻧﺪ.
ﻧﺘﯿﺠﻪ اﯾﻦ آزﻣﺎﯾﺸﻬﺎ ﻣﻌﻠﻮم ﮐﺮد ﻫﻨﮕﺎﻣﯽ ﮐﻪ اﻓﺮاد ﺑﻪ ﺟﺎی ﻧﻮﺷﺎﺑﻪﻫﺎی ﺳﺎﺧﺎرﯾﻨﯽ از ﻧﻮﺷﺎﺑﻪﻫﺎی ﺣﺎوی ﮔﻠﻮﮐﺰ اﺳﺘﻔﺎده می‌کنند‌. در اﻧﺠﺎم ﺗﺴﺖﻫﺎی تقویت ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻣﻮﻓﻖﺗﺮ ﻫﺴﺘﻨﺪ. ﺑﺨﺼﻮص در زﻣﯿﻨﻪ ﺑﻪ ﺧﺎﻃﺮ ﺳﭙﺮدن ﻟﻐﺎت، ﻣﻮﻓﻘﯿﺖ آﻧﻬﺎ ﭼﺸﻤﮕﯿﺮ اﺳﺖ.

از طرفی ویتامین D ﻣﻮﺟﻮد در ﻋﺴﻞ اﻋﻤﺎل ﺑﯿﻦ ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ را ﺗﻨﻈﯿﻢ می‌کند و در ﻧﺘﯿﺠﻪ اﻋﺼﺎب ﮐﺎر ﺧﻮد را ﺧﻮب اﻧﺠﺎم می‌دهد. اﻋﺼﺎﺑﯽ ﮐﻪ ﺑﺎ ﯾﻮﻧﻬﺎی ﮐﻠﺴﯿﻢ و ﻓﺴﻔﺮ ﻫﻤﺒﺴﺘﮕﯽ دارﻧﺪ، اﻣﺮوزه ﻣﻌﻠﻮم ﺷﺪه اﺳﺖ ﺗﻤﺎم ﻧﻘﺎط آﻧﻬﺎ ﻧﮕﻬﺪارﻧﺪه ﺣﺎﻓﻈﻪ می‌باشند.
از ﻧﻈﺮ ﻋﻠﻤﯽ ﺻﻤﻎ ﻣﻮﺟﻮد در ﻋﺴﻞ نمی‌گذارد ﺟﺪار ﻋﺮوق ﺳﻔﺖ ﺷﻮد و ﺣﺎﻟﺖ اﻻﺳﺘﯿﺴﯿﺘﻪ ﺧﻮد را از دﺳﺖ ﺑﺪﻫﺪ و ﺟﺪار ﻋﺮوق را ﻧﺮم ﻧﮕﻪ می‌دارد و در ﻧﺘﯿﺠﻪ ﻣﻮاد ﻏﺬاﯾﯽ ﺑﻬﺘﺮ ﺑﻪ ﻣﻐﺰ و اﻋﺼﺎب می‌رسد و ﻣﻄﺎﻟﺐ ﺑﻬﺘﺮ در ﺣﺎﻓﻈﻪ ﻣﯽﻣﺎﻧﺪ و ﮐﻤﺘﺮ ﺑﻪ دﺳﺖ ﻓﺮاﻣﻮﺷﯽ ﺳﭙﺮده می‌شود. در نتیجه اینها، تقویت حافظه صورت می‌گیرد.

ازﺳﻮی دﯾﮕﺮ ﻋﺴﻞ دارای ﻣﻘﺪار ﻓﺮاواﻧﯽ ﮔﻠﻮﮐﺰ اﺳﺖ. داﻧﺸﻤﻨﺪ ﻋﺴﻞ ﺷﻨﺎس ﻫﻮﻣﺎد، درﺻﺪ ﻣﻮاد ﺷﯿﺮه ﻋﺴﻠﯽ اﺳﭙﺮس را ﺑﺎ ﻋﺴﻞ ﻓﺮاﻫﻢ ﺷﺪه از اﺳﭙﺮس ﭼﻨﯿﻦ ﻣﻘﺎﯾﺴﻪ ﮐﺮده اﺳﺖ.