خواص معجون عسل و آناناس:
معجون عسل و آناناس برای جوش خوردن استخوانهای شکسته و افزایش سرعت ترمیم زخمها و سوختگیها و همچنین بهبودی زودتر در عملهای جراحی، یک سرم خوراکی مطبوع است.
نکته: این معجون شفابخش بیشتر هنگامی مورد استفاده قرار میگیرد که فرد بیمار در بستر بیماری قدرت حرکت ندارد و بسیار ضعیف شده است.
سه مورد مهم از خواص آناناس:
- محققان میگویند در آناناس نوعی ماده وجود دارد که میتواند عملکرد پروتئینی که در ۳۰ درصد سرطانها وجود دارد را متوقف میکند و سیستم ایمنی بدن را برای از بین بردن سلولهای سرطانی در حال ساخت تحریک کند.
- این خاصیت در مورد سرطان سینه، ریه، روده بزرگ، تخمدان و سرطان پوست به اثبات رسیده است.
- کربوهیدرات، پروتئین، چربی، آب، کلسیم، فسفر، آهن، منیزیم، پتاسیم، سدیم و منگنز از املاح و مواد معدنی آناناس به شمار میآید. این میوه منبع غنی از ویتامین C میباشد و حاوی ویتامین A و B1 و B2 است.
خواص عسل:
دستور تهیه معجون:
مواد مورد نیاز:
- ۲ عدد قاشق غذاخوری عسل (صرفاً طبیعی)
- نصف پیمانه آب
- نصف پیمانه آب نارگیل
- یک پیمانه قطعات خرد شده آناناس
- نصف پیمانه یخ
- مقداری بادام خرد شده
طرز تهیه:
تمامی موادی که در بالا گفته شده به جز یخ را در یک همزن به خوبی مخلوط کنید. پس از آن یخ را اضافه نمایید. معجون آماده است گوارای وجودتان
همچنین شما میتوانید سه قاشق از این معجون را با یک لیوان آب مخلوط کنید تا یک آبمیوه طبیعی تشکیل شود و نوش جان نمایید.
عوارض جانبی
مصرف معجون عسل و آناناس هیچ گونه عوارض جانبی ندارد. میتوان از آن به عنوان یک سِرُم خوراکی استفاده کرد و در هنگام بستری ۲ تا ۵ قاشق غذاخوری از این معجون میل نمایند.
در مدت ۲۰ دقیقه این سرم خوراکی وارد خون میشود و شما ظرف ۱۰ روز اثرات چشمگیر آن را مشاهده خواهید کرد.